John & Rani

Het muzikale Duo John & Rani bestaat uit een combinatie van de ritmische Gitaar van Rani en het topklasse mondharmonicaspel van John. Daarnaast speelt het ruim drie octaven breed stemgeluid van John een leidende functie. Rani is daarbij de perfecte tweede stem. Deze combinatie van talenten maakt van hun optreden een ware luistersensatie met als trefwoord: Energie

De unieke act van John&Rani heeft in het Buitenland al tot grote bewondering en respect geleid. Ook de talrijke verschijningen bij Radio en Televisie zijn het resultaat van het bijzondere karakter van dit duo.

Geboden wordt een muzikaal sfeerpalet met OA nummer van John Lennon, Bob Marley, Elvis Presley, Bob Dylan en John Denver. Ook nummers van de Eagles, The Animals, Leonardhart Cohen en Ralph McTell mogen aan deze lijst niet ontbreken.

Nummers als Country Roads, Heart of Gold, Streets of London, House of the Rising Sun en Imagine worden op onnavolgbare wijze vertolkt. De klassieker “Knocking on heavens door” is vele malen als afsluitingsnummer gebruikt bij evenementen, ooit schreef een journalist dat het de mooiste uitvoering was die hij van dit nummer ooit gehoord had.

Website: Duo John & Rani

Zij treden op bij Stadscafé Du Commerce